Katrin Weisser

Tysk skuespiller, bosat i Danmark siden 2010. Katrin repræsenterer en bredspektret erfaring inden for film, tv og teater, internationalt såvel som dansk. 

Bl.a. har man kunnet opleve hende i DR’s Arvingerne, Henrik Ruben Genz’s spillefilm Tordenskjold og Kold, Parminder Singhs satiriske serie Partiets mand, dramaserien Gidseltagningen og mange flere.

Én af hendes største succes’er i dansk teater er rollen som Clara Schumann i Clara – Indre Stemmer, der har spillet for fulde sale på turné rundt i det danske land over en årrække – og senere Brechts Flygtningesamtaler i den intense forestilling Immigranten med bl.a. musik skrevet af Bent Fabricius- Bjerre, der ligesom Clara er gået hen og er blevet en efterspurgt og rost forestilling.

I sensommeren 2018 – og igen i 2020, tog hun favntag med endnu en stor kvindeskikkelse i den klassiske verden, nemlig den verdensberømte komponist Alma Mahler. Forestillingen spillede bl.a. på Republique Teater og ALMA blev også inviteret til Rued Langaard Festival sidste år.

I 2022 er Katrin for andet år i træk at finde på programmet til Frederiksberg Festspil, 2022 sat i verden af den anerkendte koncertpianist Katrine Gislinge – og denne gang i et samspil med instruktør Katrine Wiedemann. Yderligere kan man til august opleve hende med forestillingen Clara – Genkendt i forbindelse med Schubertiaden og i 2024 som Haushofmeister i Katie Mitchells „ Ariadne på Naxos“ på den Kongelige Opera.

www.allthatmanagement.dk

Mette Borg

Mette Borg er uddannet mag.art i Teatervidenskab. Hun er mangeårig underviser ved Den Danske Scenekunstskole, Operaakademiet og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i såvel teater-, opera- og kulturhistorie som dramaturgi og tekstanalyse.

Desuden er hun sceneinstruktør, konsulent for sangere og skuespillere, foredragsholder og populær underviser ved flere masterclasses for sangere og instrumentalister både i Danmark og Sverige. Skriftligt har hun bidraget med en lang række teaterfaglige artikler til programmer og tidsskrifter og desuden udgivet bogen “Sceneinstruktøren Herman Bang – teatersyn og metode” (1986). Nylig har hun også skrevet dramaet ”Clara, genkendt” om Clara Schumann. Stykket, som er en musikdramatisk monolog, blev succesfuldt uropført under Herning Operafestival sommeren 2021 med Katrin Weisser i titelrollen.

https://ddsks.dk/da/ansatte/mette-borg

Ole Bartholin Kiilerich, konferencier

Ole Bartholin Kiilerich er en begejstret formidler af klassisk musik til musikelskere i alle aldre. Med sit store musikhistoriske overblik og analytiske tilgang dykker han direkte til kernen af musikken og folder den ud i uvante farver med fokus på passionen og altid med et glimt i øjet.

Som solistuddannet koncertpianist slår han sine daglige folder i Odense Symfoniorkester, hvor han, foruden at varetage pianistiske opgaver, er ansat som producent og musikformidler. Han skriver her programnoter, programbøger og holder koncertintroduktioner, er vært på koncerter og bl.a. idémand til koncertserien Mind the Music, hvor han sammen med Psykiatrifonden og SIND sætter fokus på komponister med sårbare sind. Han har desuden sin egen koncertrække for familier med børn i alle aldre, Familiesymf.

Ole Bartholin Kiilerich hyres ofte som vært ved andre begivenheder, bl.a. Opera på Engen, Carl Nielsen International Competitions og Syddansk Musikfestival.

Menu